Valentine’s Carnival Hangover Prizewinning Pinball Party

14 februari 2024

 

The One Hub Mobile Pinball Club

valentine's carnival hangover Prizewinning Pinball Party

Voor diegene die de carnavals hangover nog een dagje willen uitstellen óf juist niets met carnaval hebben: op woensdag 14 februari lanceert The Pinball Club een nieuw eventformat! N.a.v. de vele positieve reacties op de gezellige en uitverkochte Prizewinning Game Night gaan we die avond nogeens overdoen, maar dan net even wat anders…

Die avond zijn er vele cashprijzen te winnen en trakteert The Pinball Club op iets hartigs. LET OP: maximaal 50 tickets beschikbaar. De gehele collectie staat zoals gebruikelijk op Free Play, op 20* geselecteerde kasten kunnen 40* prijzen met een totale waarde van €400,00* worden gewonnen. HOE dan?

Iedereen krijgt bij aanvang een ’10-rittenkaart’ en je speelt alleen op een flipperkast (we werken dus met (kleine) wachtrijen). Denk je dat je een hoge score hebt behaald, steek je hand op en een van onze scorekeepers komt je score noteren en stempelt je rittenkaart af. Op 20* geselecteerde kasten winnen de hoogste scores nummers 1 én 2  gegarandeerd een cashprijs. Om 23.00 uur sluiten we de kwalificaties hiervoor af. Om 23.20 uur roepen we per flipperkast de finalisten om én krijgen zij de optie om samen DOUBLE or NOTHING te spelen (cash je €10,00 of zet je die in om €20,00 te kunnen winnen)! Om meerdere deelnemers op deze avond een kans te geven, kunnen er per deelnemer maximaal 5 prijzen worden gewonnen.

Klik HIER voor de complete spelregels van deze avond.

* dit betreft het maximum indien alle 50 tickets verkocht worden en alle finalisten DOUBLE spelen.

 EAT – MEET – SLEEP – PINBALL -REPEAT

Neem gerust iemand mee, pinball is nog leuker met vrienden!

The One Hub Mobile Pinball Club

INFORMATIE

Wanneer
14 februari 2024

Tijd
19.00 – 0.00 uur

Locatie
Daalakkersweg 10-22F,
Sectie-C Eindhoven

Route
Routebeschrijving

Tickets (incl. 1 softdrink)
Klik HIER  € 15,00

Altijd als eerste op de hoogte
van onze events!

 

Join The Pinball Club mailinglijst en je krijgt updates rechtstreeks in je mailbox.

.
Kunnen we je ergens mee helpen?